Varia

1. Hospitalisatieverzekering

Deze verzekering komt tussen in die kosten die niet door de basisdekking van de sociale zekerheid gedragen worden. Het is dus een aanvullende dekking bovenop de basistussenkomst van het ziekenfonds waar u bij aangesloten bent. Een hospitalisatieverzekering kan op individuele of gezinsbasis afgesloten worden.

2. Reisbijstandsverzekering

Een verzekering reisbijstand zorgt 24u/24 voor de organisatie en bijstand over heel de wereld naar aanleiding van een ziekte of een ongeval van een verzekerde of naargelang van het type contract voor het takelen en of wegslepen van het voertuig van de verzekerde naar aanleiding van een panne of een ongeval. Het is dus een verzekering waarbij de combinatie bijstand aan personen en bijstand aan voertuigen mogelijk is.

3. Annulatieverzekering

U hebt een reis soms lang op voorhand gereserveerd en er kunnen zich altijd onvoorziene gebeurtenissen voordoen vůůr het vertrek: een ziekte, een overlijden of een geval van overmacht kunnen ervoor zorgen dat u genoodzaakt bent uw reis in het buitenland of uw verblijf in BelgiŽ te annuleren. De annuleringsverzekering biedt u financiŽle bescherming tegen de gevolgen van de annulering, die kan oplopen tot 100% van de prijs van de reis indien u moet annuleren kort voor de vertrekdatum.

Meer info?

Laat een opmerking achter